WEKO3
アイテム
Relationship between the Myofibrillar Protein Gel Strengthening Effect and the Composition of Sarcoplasmic Proteins from Pacific mackerel
http://hdl.handle.net/10126/3535
http://hdl.handle.net/10126/35355075d04f-cf14-4ad1-a80f-ee39601c81f4
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||
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公開日 | 2009-12-15 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Relationship between the Myofibrillar Protein Gel Strengthening Effect and the Composition of Sarcoplasmic Proteins from Pacific mackerel | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | sarcoplasmic proteins | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | gel | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | jelly strength | |||||
キーワード | ||||||
言語 | en | |||||
主題Scheme | Other | |||||
主題 | Pacific mackerel | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | journal article | |||||
著者 |
Morioka, Katsuji
× Morioka, Katsuji× Nishimura, Tadashi× Obatake, Atsushi× Shimizu, Yutaka |
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書誌情報 |
en : Fisheries science : FS 巻 63, 号 1, p. 111-114, 発行日 1997 |
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ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 09199268 | |||||
書誌レコードID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA10993718 | |||||
権利 | ||||||
権利情報 | Japanese Society of Fisheries Science | |||||
権利 | ||||||
権利情報 | 本文データは学協会の許諾に基づきJ-STAGEから複製したものである | |||||
権利 | ||||||
権利情報 | The original publication is available at www.journalarchive.jst.go.jp | |||||
フォーマット | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | application/pdf | |||||
著者版フラグ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | 日本水産科学学会 |